Batibouw 2018 in beeld

Batibouw 2018 in beeld

Foto's: Thomas De Bruyne

Batibouw 2018 in beeld

Foto's: Thomas De Bruyne

bulthaup Belgium pakt uit met oplossingen voor de hele leefruimte op Batibouw in Brussel, van 22 februari tem 4 maart 2018.

Een sfeerbeeld van de bulthaup stand met zowel vrijstaande b Soltaire elementen - tafel, bank en opbergrekken - als bulthaup b1 en b3 keukensopstellingen.

Nieuw: b1 keuken in leem

De bulthaup b1 keuken op Batibouw: puristisch, ergonomisch en herleid tot de eenvoud. Naast de vertrouwde witte uitvoering is de bulthaup b1 reeks voor het eerst ook beschikbaar in de nieuwe kleur 'leem'.

b Solitaire elementen

Vervaag de grens tussen keuken en leefruimte met de vrijstaande bulthaup b Solitaire elemente: de tafel, zitbanken en opbergelementen in een zwartgelakt aluminium frame, in combinatie met glas, roestvrij staal of eik.

Slimme b3 wandopstelling

Deze lineaire bulthaup b3 wandopstelling is voorzien van alle toestellen en heeft een extra diep werkblad en ruime opbergkasten. Uitgevoering in laminaat, een combinatie van de kleuren antraciet en kaolien.

Uitgebreide b3 uitvoering

product: bulthaup b3
materiaal: aluminium en laminaat fronten
werkbladen: inox
kleur: aluminium zandbeige en laminaat kiezel

3 beurskeukens te koop

De drie keukens die op Batibouw tentoongegesteld worden - een compacte b1 keuken in de nieuwe kleur leem, een b3 wanduitvoering en een uitgebreide b3 keuken - zijn te koop aan een voordelige prijs.

Artikel teilen
Händler finden