Batibouw 2019 in beeld

Fineer met plankenkarakter in nieuwe grijze kleur

b3 keuken in eik met plankenkarakter op Batibouw 2019

Fineer met plankenkarakter in nieuwe grijze kleur

Op Batibouw 2019 pakte bulthaup uit met een b3 keuken in uiterst gedetailleerde en verrassende materialen. Het centrale keukeneiland is uitgevoerd in donker geanodiseerd aluminium waarin ook vuilbakken op hoogte, een spoelbak met functievlak en verschillende accessoires verwerkt zitten.

De nieuwe grijze eikfineer met plankenkarakter komt tot stand door een nauwkeurige selectie van eiken fineren van de hoogste kwaliteit in banen naast elkaar te plaatsen. Op die manier wordt op subtiele manier een massief houten uitzicht benaderd. Het technisch hoogstaande resultaat zet het levendige karakter van het hout in de kijker.

bulthaup b3 keuken met bulthaup kraan.
bulthaup b3 keuken en bank met lederen zitschaal.

Tactiel, elegant en puristisch

De grijze kleurtint is een elegante en puristische toevoeging voor een tijdloze inrichting. De kleur is uitstekend met donkere materialen te combineren en is een rustigere middenweg tussen de sterke kleuren zwartgrijs en wit.

bulthaup b1 keuken in maximale afmetingen

Op Batibouw 2019 ontdek je de witte b1 keuken in zijn uiterste afmetingen. Het keukeneiland met werkblad in laminaat is uitgevoerd op maximale lengte van 4,05 meter. De vrijstaande kolomkasten, die aan alle zijden zijn afgewerkt, zijn uitgevoerd op maximale hoogte van 2,92 meter.

bulthaup b1 keuken en de Play Stools van het merk Wildspirit.
witte bulthaup b3 keuken uitgevoerd op maximale afmetingen.
bulthaup b1 keuken en de Play Stools van het merk Wildspirit.
witte bulthaup b3 keuken uitgevoerd op maximale afmetingen.
De b Solitaire tafel en bank met lederen kussen.
De lederen zitschaal op de b Solitaire bank.

De bulthaup b Solitaire reeks

De vrijstaande bulthaup b Solitaire elementen leveren een belangrijke bijdrage aan een warme leefkeuken met persoonlijkheid. De ruime tafel (lengte 2,5 m) en de bank met lederen zitkussens (lengte 2,5 m) zijn het kloppend hart van de keuken. Hier wordt zowel tijd genomen voor de voorbereiding van maaltijden, als voor gezellig samenzijn.

De nieuwe lederen zitschalen

De nieuwe lederen zitschalen zijn losse zitelementen met een comfortabele rugsteun. Qua afmeting passen ze perfect op de houten zitbanken. Ook op lage kastelementen zijn ze een speels element dat de grens tussen keuken en leefruimte vervaagt.

bulthaup b3 keuken met barstoelen van Wildspirit en verlichting van Delta Light.

Partners in tijdloos design

bulthaup Belgium bedankt partners Delta Light, Gaggenau, Vitra, Objet Trouvé en Wildspirit voor de styling van de stand op Batibouw.

Beeld: bulthaup b3 keuken, Play bar stool ontworpen door Alain Berteau voor Wildspirit en XY180 verlichting van Delta Light.

Batibouw 2019 - 21 februari tem 3 maart - Brussels Expo

Beelden: Thomas De Bruyne - cafeine.be

Artikel teilen
Händler finden