Samen sterk: bulthaup als projectpartner

Doordachte aanpak

bulthaup b3 keuken in interbellumwoning

Doordachte aanpak

Duurzaamheid staat vandaag hoog op de agenda in de bouwsector. Het is een kernwaarde van bulthaup, die niet onopgemerkt voorbijgaat aan de projectontwikkelingsmarkt. Met de nodige expertise en een doordachte aanpak configureert bulthaup hoogstaande projectkeukens, die de mythe van de dure keuken doorbreken. Wij praatten met Sara Vanden Bossche, interieurarchitect bij bulthaup Van Damme Team, over de samenwerking met Citynest.

Sara: "Citynest is een firma die bestaande panden opkoopt, verbouwt en dan meteen weer verkoopt. Het zijn woningen voor particulieren en een mooie keuken is een belangrijk speerpunt. Naast de hoogstaande kwaliteit slaat de tijdloze esthetiek aan bij een breed publiek. De naam bulthaup wekt ook vertrouwen op bij klanten en allemaal samen zijn dat mooie troeven voor de verkoop. We werken nu een kleine twee jaar samen met Citynest en realiseerden op korte termijn diverse unieke projecten, waaronder deze interbellum woning in Sint-Martens-Latem."

Zicht op de woning en haar tuinen
De veranda aan de voorzijde van het huis

Interbellum woning in Sint-Martens-Latem

Citynest is gespecialiseerd in de realisatie en renovatie van residentiële projecten in Gent en omgeving en werkt samen met kwalitatieve partners zoals het Van Damme Team, exclusieve bulthaup dealer in Gent en Sint-Denijs-Westrem.

Noden van de klant

Sara: "We zoeken naar de perfecte balans tussen een praktisch ontwerp, schoonheid en investering, om een kwalitatieve projectkeuken binnen budget te realiseren. We ontwerpen naar gelang de noden, dat kan gaan van een weloverwogen basiskeuken tot een luxueuze keuken met alle snufjes."

Stap binnen in de royale inkomhal
De keuken vormt het hart van de leefruimte
De ruime en gezellige woonkamer
De eetkamer baadt in het daglicht
Stap binnen in de royale inkomhal
De keuken vormt het hart van de leefruimte
De ruime en gezellige woonkamer
De eetkamer baadt in het daglicht
Interieurarchitecte Sara Vanden Bossche bij Van Damme team
Keuken uitgevoerd in laminaat 'kaolin'

Waarom bulthaup?

Sara Vanden Bossche werkt al 12 jaar voor bulthaup, waarvan een kleine 10 jaar voor het Van Damme Team in Gent.

Sara: "Niet alleen klanten maar ook vrienden en kennissen vragen me dikwijls waarom ze voor bulthaup moeten kiezen. bulthaup heeft de reputatie om duurder uit te vallen, maar met het juiste advies stellen we een ontwerp samen dat degelijk is én een correcte prijs heeft. Een nieuwe keuken zal er altijd mooi uitzien, maar wat na 1, 5 of 10 jaar? We zien dat veel van onze klanten hun keuken intensief gebruiken en na ettelijke jaren nog steeds tevreden zijn. Bij aanvang van een project moeten budgettaire overwegingen gemaakt worden, maar met bulthaup zal je op termijn de vruchten plukken."

Warme toetsen in eik naturel structuur

Slimme combinaties

De bulthaup b3 keuken in Sint-Martens-Latem werd uitgevoerd in hoogwaardig laminaat 'kaolin'. Het barelement en legplank in 'eik naturel structuur' geven een warme toets aan het geheel.

Sara: "Dit keukenontwerp kreeg een betaalbaar kostenplaatje door een evenwichtige combinatie van kasten met draaideuren en schuiven. Voor elk project kan Citynest zich telkens aan een aantal weloverwogen voorstellen verwachten. Ze geven ons de vrijheid om suggesties te doen, waarna we samen snel tot een finale keuze kunnen overgaan. We kunnen terugblikken op een fijne samenwerking."

bulthaup x Realty 2019

Op 19 en 20 september 2019 zet bulthaup zijn troeven voor de projectmarkt in de verf als partner van de elfde editie van Realty. Hét evenement voor vastgoedprofessionals vindt voor het eerst plaats in Knokke-Heist. Netwerken, matchmaking, talks en debatten tussen ontwikkelaars, investeerders, steden en merken staan centraal op het programma. Ontdek ons in 'The Real Meet by bulthaup'.

Realty 2019 - info & ticketing via deze link

 

woning te Sint-Martens-Latem - realisatie van Citynest
bulthaup b3 keuken - Van Damme Team Gent
fotografie & verkoop woning - Irres - vastgoed met styling

 

Artikel teilen
Info
Händler finden