kitchen design in madrid

Serenity and oneness

The Niño Jesús neighborhood is the location of the light-filled apartment where bulthaup Madrid Claudio Coello worked on the interior design project in collaboration with Homu Homes.

luxury kitchen in madrid

A light-filled kitchen near the El Retiro park

The kitchen, equipped with b1 units in an alpine white lacquer finish, revolves around an island with cooking and water points which is attached to the side wall at one of its ends.

ramon esteve project

From the 1930s to the twenty-first century

Both Ramón Esteve and the owner were certain that the bulthaup brand would be present in the new home, where the areas for dining, living, and cooking converge seamlessly.

Nada Design and bulthaup

Second special mention - 2018 ‘bulthaup | the kitchen as a living space’ award: Loft 01, by Nada Design

In this year’s edition of the ‘bulthaup | the kitchen as a living space’ award, the jury panel granted the second mention to the Loft 01 project by Nada Design.

casa mac La Errería studio

First special mention - 2018 ‘bulthaup | the kitchen as a living space’ award: Casa Mac by La Errería

In this year’s edition of the ‘bulthaup | the kitchen as a living space’ award, the jury panel granted the first mention to Casa Mac, a project designed by the La Errería.

ganador premio bulthaup 2018

The winning project of the 2018 ‘bulthaup | the kitchen as a living space’ competition: Loft in Ciutat Vella, by Estudio Vilablanch

At the most recent edition of the ‘bulthaup – the kitchen as a living space’ competition, the jury panel unanimously granted the award to the Loft in Ciutat Vella, a project by Estudio Vilablanch.

Light and history in the Algarve

The transformation of the offices of a former Algarve newspaper into a home brimming with light.

A peaceful palette

The tall bulthaup b3 units finished with a planked apple wood veneer exhibit a rich range of grains and colors.

Eclectic harmony

Environment with a completely personal seal in the Madrid neighborhood of Chamberí

By the banks of the Guadalquivir

A light-filled space designed by the Francesc Rifé studio and bulthaup Marbella overlooks the river and the Triana neighborhood in Seville.

Through the looking glass

Francesc Rifé’s renovation project, which has been awarded the 2016 bulthaup | the kitchen as a living space award.

bulthaup at the heart of Santi Taura’s cuisine

The renowned Mallorcan chef Santi Taura chose the bulthaup b2 workbench for his most cherished project.