In beeld: penthouse Gent

In beeld: penthouse in Gent

Foto's: Stijn Vereeken

In beeld: penthouse in Gent

Foto's: Stijn Vereeken

Verbouwing van een penthouse door Kant architecten aan de Koning Albertlaan in Gent, met uitkijk over het station Sint-Pieters.

Het appartement werd volledig gestript, zodat licht en ruimte er helemaal tot hun recht kunnen komen. Het resultaat is een warm interieur voor een koppel met hun dochtertje.

Op zoek naar intelligente keukenoplossingen in bescheiden leefruimtes? De beelden hieronder spreken voor zich!

bulthaup b3 keuken

Het keukenontwerp kwam tot stand in samenwerking met het Van Damme Team, bulthaup dealer in Gent en Sint-Denijs-Westrem.

Werkblad: laminaat 1 cm kleur kaolien
Fronten onder werkblad: massief notelaar
Wandpanelen: laminaat kaolien
Kolomkasten in zijwand: laminaat kaolien

Fotografie: Stijn Vereeken
Verbouwing: Kant Architecten

Artikel delen
Nieuwsbrief
Dealer zoeken