bulthaup op BISBEURS en INTERIEUR 2018

bulthaup op dé najaarsevents

Lederen zitschaal als rugsteun voor de eiken zitbank.

bulthaup op dé najaarsevents

BISBEURS in Gent - 6-14 oktober - Hal 7 Stand 7211
Biënnale INTERIEUR in Kortrijk - 18-22 oktober - Hal 6 Stand 607

BISBEURS Van Damme Team

Ontmoet exclusieve bulthaup partner Van Damme Team uit Sint-Denijs-Westrem en Gent op de BISBEURS. In een mooi kader met een prachtige vloer van Dinesen komen de bulthaup b3 keuken in kaolien en antraciet laminaat mooi tot hun recht.

Je ontdekt er ook de bulthaup b Solitaire elementen, die de grens tussen leefruimte en keuken vervagen. De leefkeuken is af met de eiken tafel en bank van bulthaup. Schuif aan en ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloosheid in eigen persoon bij een glas.

Sfeerbeeld: bulthaup op BISBEURS 2017.

de stand van bulthaup op de BISBEURS 2017.

PRIMEUR INTERIEUR 2018

Nieuw type kastfront: eik met plankenkarakter

Kies eiken en notenhout nu ook in een levendige en natuurlijke variant, die het authentieke van de gekozen houtsoort fraai doet uitkomen. Deze extra keuzemogelijkheid completeert het programma en vergroot de combinatiemogelijkheden.

De eiken kastfronten zijn verkrijgbaar voor de bulthaup b3 reeks, in de nieuwe kleur grijs, natuurgrijs, zwartbruin, wit, zwartgrijs en bronsbruin.

Stand Interieur: natuurgrijs

Op de stand van bulthaup op INTERIEUR 2018 ontdekt u de nieuwe afwerking eik met plankenkarakter verwerkt in kolomkasten en een laag meubel in kleur natuurgrijs.

Lederen zitschaal voor bank

Eerder dit jaar werd de lederen zitschaal voorgesteld tijdens de meubelbeurs van Milaan. Ook op INTERIEUR 2018 kan het publiek kennis maken met deze comfortable en stijlvolle toevoeging voor de houten zitbank, in prachtig afgewerkt leder.

bulthaup b Solitaire hoog en glas

De bulthaup b Soltaire elementen zijn beschikbaar in verschillende formaten en afwerkingen. Op de Biënnale Interieur vind je zowel de hoge versie met matzwart stalen frame als de kleine versie in glas.

Share Article
Find retailer